Понуди

24 ДЕКЕМВРИ 2020 - 15 ЈАНУАРИ 2021

Од 24.12.2020 год. на попуст Вашите омилени специјалитети и нови богати комбинации кои може да ги нарачате на: 075 287 345 / 078 287 347 ili 023222 723
СЕКОЈ ДЕН ПОСЛЕ 18h пакетите (120/170/220) ќе бидат достапни и во ресторанот во центар ( лепенка до Домот на градежници)

Притоа збогатени со:
 • Мал пакет плус салата или супа 170 ден.
 • Среден пакет плус салата или супа 220 ден.
 • Голем пакет плус салата или супа 220 ден.
 • ТРАДИЦИОНАЛНИ КИНЕСКИ
 • подготвени vo моментот на нарачката и тоа:
 • Пилешко ролце 120 ден.
 • Вегетеријанско ролце 70 ден.
 • Панцерота со спанаќ и јајце 40 ден
 • Панцерота со тиквичќи и ракчиња 40 ден.
 • Панцерота со јунешко месо и праз 60 ден.
25 ДЕКЕМВРИ 2020 - 15 ЈАНУАРИ 2021

Од 10-14h и од 18-22.30 во ресторанот во центар цело мени на 20% попуст ( не важи за достава, само за лично подигнување од ресторанот)
 • Понеделник слатко кисело крцкаво пилешко -30% ( 340-30%= 240)
 • Вторник пилешко со зеленчук -30% ( 280-30%=200 den)
 • Среда суво луто говедско -30% ( 390-30%=270)
 • Четврток нудлси со ракчиња -30%(280-30%=200)
 • Петок риба со зеленчук -30%(330-30%=230)
*Во ресторанот во центар секој ден после 18h пелмени пржени или варени по избор и пролетни ролца ( со месо или вегетеријански) на 20% попуст
Акција на пакетите во Рамстор и Сити Мол од 10h до 18h - за секоја нарачка над сума од 600 ден.следува гратис колаче со порака и бесплатна достава