24 ДЕКЕМВРИ 2020 - 15 ЈАНУАРИ 2021

Вашите омилени специјалитети

Од 24.12.2020 год. на попуст Вашите омилени специјалитети и нови богати комбинации кои може да ги нарачате на: 075 287 345 / 078 287 347 ili 023222 723
СЕКОЈ ДЕН ПОСЛЕ 18h пакетите (120/170/220) ќе бидат достапни и во ресторанот во центар ( лепенка до Домот на градежници)

Притоа збогатени со:

  • Мал пакет плус салата или супа 170 ден.
  • Среден пакет плус салата или супа 220 ден.
  • Голем пакет плус салата или супа 220 ден.
  • ТРАДИЦИОНАЛНИ КИНЕСКИ
  • подготвени vo моментот на нарачката и тоа:
  • Пилешко ролце 120 ден.
  • Вегетеријанско ролце 70 ден.
  • Панцерота со спанаќ и јајце 40 ден
  • Панцерота со тиквичќи и ракчиња 40 ден.
  • Панцерота со јунешко месо и праз 60 ден.