02 МАЈ 2019 - 30 ЈУНИ 2019

10% попуст

За секоја нарачка за достава над 500 денари. Доколку сами ја подигнете нарачката од нашите ресторани следува 10% попуст. Доколку сакате да биде доставена до вашата адреса доставата ќе се врши преку Кликни Јади од 10:00 до 22:30 часот